Gotas Calin

Масло од АРГАН - еликсир на младоста

Сигурно веќе сте слушнале за маслото од арган (познато и како мароканско масло, оттаму и потекнува). Се добива од плодовите на дрвото арган ((lat.Argania spinosa) што расте во југозападно Мароко и кое Беберите го нарекуваат “дрвото на животот”.

Shopping Cart